Wintersport in het voorjaar

28/02/2014

Het vroege voorjaar is een ideale tijd om te gaan skiën, snowboarden of langlaufen. En om lekker te gaan wandelen in de bergen natuurlijk. Er is veel kans op zon en de drukke dure februari maand is achter de rug.

Neem contact op met Reis-idee voor de leukste adresjes en heel aantrekkelijke aanbiedingen.

skien maart post

Reis-idee krijgt dagelijks mooie aanbiedingen voor het voorjaar binnen van hotels in sneeuwzekere skigebieden. Bijvoorbeeld een week of lang weekend, inclusief ski pas, maaltijden en wellness faciliteiten. In het voorjaar is de sneeuw ’s morgens het best. Voor de middagen worden tegenwoordig in een aantal plaatsen ook andere activiteiten aangeboden. Zowel op sportief gebied, als op het gebied van lifestyle en entertainment.

In Ischgl wordt het seizoen op 3 mei zelfs afgesloten met een concert van Robbie Williams, in de sneeuw, op de Idalp(2.300m). 

Low budget 

Er staat een uitgebreid artikel, met heel veel tips om low budget te kunnen wintersporten, op de website van ‘uit met korting’. Tips voor goedkope bestemmingen, accommodaties en transport.

Niet alleen voor nu, maar ook voor de komende winter is dit een heel handig overzicht.

 

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt vaak samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook
1496 mensen volgen de pagina met reistips
Klik hier naar onze FB groep Retraites
21.800 leden volgen dit onderwerp

 

Uitgelicht