Vasco Mysterytravel

31/03/2017

Kent u dat? Een lang weekend of een week weg met de vriendengroep, het gezin of de hele familie? Iedereen wil wat anders. Ga er maar aanstaan om iets te organiseren waar het hele stel tevreden mee is.

Voor de mannen van ‘Vasco Mysterytravel’ is dat gesneden koek. Na een persoonlijk gesprek gaan ze aan de slag. Met uw data, budget en wensen organiseren ze een complete beleving. Spannend!

Reis & Verblijf & Activiteit

Matthijs en Pieter van ‘Vasco Mysterytravel’ hebben goed geluisterd tijdens het kennismaking gesprek en zoeken heel persoonlijk voor u de mooiste vakantie bij het budget dat u te besteden heeft. Dat is altijd inclusief de reis, het verblijf en een onverwachte activiteit.

En dan wordt u verrast…

Eerst komt er een paklijst en pas op de ochtend van vertrek is de locatie bekend.    

Tip van Reis-idee: geef iemand eens een verrassingsreisje cadeau.

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt vaak samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook

1446 mensen volgen de pagina met reistips.

Uitgelicht