ParkFlyRent – Schiphol

12/08/2015

Parkeer gratis uw auto bij Schiphol
&
Verhuur uw auto volledig verzekerd aan betrouwbare huurders

Een Nederlandse start-up met potentie voor heel Europa. Deze vorm van autodelen is een initiatief dat helemaal past in deze tijd waarin we steeds vaker spullen met elkaar delen. Je parkeert nu dus ook duurzaam en sociaal je auto op Schiphol. Het is eigenlijk een oplossing voor twee problemen: het dure parkeren bij het vliegveld en de hoge kosten van een huurauto.

Reis-idee 'Parkeer gratis op Schiphol'

Hoe het werkt

U rijdt naar een parkeerplek op Schiphol-Rijk en parkeert daar uw auto. Een privé chauffeur brengt u naar de terminal en haalt u daar na de reis weer af. Uw eigen auto staat dan fris gewassen voor u klaar op de parkeerplek. Deze service is tenminste gratis, maar vaak verdient u er nog een leuk bedrag aan.

De voordelen op een rijtje

* Gratis parkeren
* Veilig en verzekerd verhuren
* Meestal geld verdienen (momenteel gemiddeld € 48)
* Auto van binnen en van buiten goed schoongemaakt
* Haal & Brengservice tot de terminal

De toekomst

Als er voldoende deelnemers zijn op Schiphol om quitte te spelen, wil het bedrijf uitbreiden naar Eindhoven en wellicht naar vliegvelden in andere Europese landen. Op de website van ParkFlyRent vindt u alle informatie over dit mooie initiatief van Niels de Greef.

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt vaak samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook
1496 mensen volgen de pagina met reistips
Klik hier naar onze FB groep Retraites
21.800 leden volgen dit onderwerp

 

Uitgelicht