Bijzondere vakantiebeurzen

04/01/2013

Wilt u naar een vakantiebeurs, waar het massatoerisme niet de toon aangeeft?

Dan raad ik u de beurs voor bijzondere reizen van Amsterdam of Antwerpen aan.

Natuurlijk is Reis-idee op beide beurzen aanwezig, om naar parels voor haar klanten te zoeken en contacten te onderhouden met reisspecialisten van minder bekende gebieden. Dus ook in 2013 vindt u via Reis-idee weer uw droomvakantie of top weekendje weg!

Als u zelf naar de beurs gaat: op zondag 6 januari (Amsterdam) en zondag 20 januari (Antwerpen) sta ik in de stand van MakeMyHoliday***, met een leuke beursaanbieding. Ik verheug me op uw komst die dagen.

Groetjes van Els.

*** Reis-idee is als reisexpert aangesloten bij MakeMyHoliday. MMH heeft de verkiezing eTravel Startup 2012 gewonnen: het meest vernieuwend concept in de reisbranche!

Amsterdamse en Antwerpse vakantiebeurs voor bijzondere reizen

Deze vakantiebeurzen mikken op een geïnteresseerd publiek, dat zich op nieuwe bestemmingen en mogelijkheden wil oriënteren en goede informatie wil krijgen van reisexperts. Op deze beurzen vindt u zowel grotere aanbieders, die u mogelijk al kent, maar ook zeer kleine, die zelfs op internet niet te vinden zijn. Zij bieden vaak heel mooie, anders dan andere reizen aan, waar u zelf nooit aan gedacht zult hebben: van Poolreizen tot Kloosterwandelingen in Nederland.

Op het centrale podium is een programma met auteurs en musici, zodat u ook op een andere wijze geïnspireerd wordt. Verder zijn er mediazalen, waar u gericht kunt kiezen uit vele dia- en film presentaties. Het is verstandig van te voren het programma te bekijken, zodat u op tijd aanwezig bent bij de gewenste presentatie.

Amsterdam: zaterdag 5 en zondag 6 januari

De locatie in Amsterdam is de Beurs van Berlage, één van de mooiste gebouwen die Nederland rijk is en op 5 minuten lopen van het Centraal Station. Er zijn ook grote parkeergarages in de buurt. U kunt van te voren uw entreekaartje reserveren, zodat u meteen naar binnen kunt en niet hoeft te wachten. Het is bovendien goedkoper.

Voorverkoop via de website: € 9.70 p.p.

Aan de kassa: € 12.00 p.p.

Zie voor deelnemers en verdere bijzonderheden: www.vakantiebeursamsterdam.nl

Antwerpen: zaterdag 19 en zondag 20 januari

De locatie in Antwerpen is de Waagnatie aan de Schelde, één van de markantste gebouwen van Antwerpen en per tram vanaf het Centraal Station gemakkelijk bereikbaar. Er zijn ook grote parkeergarages in de buurt. U kunt van te voren uw entreekaartje reserveren, zodat u meteen naar binnen kunt en niet hoeft te wachten. Het is bovendien goekoper.

Voorverkoop via de website: € 9.70 p.p.

Aan de kassa: € 12.00 p.p.

Zie voor deelnemers en verdere bijzonderheden: www.vakantiebeursantwerpen.eu

 

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt vaak samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook
1496 mensen volgen de pagina met reistips
Klik hier naar onze FB groep Retraites
21.800 leden volgen dit onderwerp

 

Uitgelicht