Zakelijk reizen

Zakenreizen: eten en slapen in een prettige omgeving

Nooit meer in een treurig ketenhotel op bed naar de flatscreen kijken? Nooit meer een zielloze maaltijd in een ‘plastic’ restaurant? Laat uw ‘persoonlijke reisadviseur’ een hotel vinden dat bij u past. En meteen de leukste restaurantjes in de buurt. Zodat u zich echt op uw gemak voelt. Om uzelf weer helemaal op te laden voor een volgende dag hard werken.

Heeft u belangstelling voor prettiger zakelijk reizen?

Bel me op +31 6 2788 7047 of stuur een e-mail.

Klantervaring

“Voor een bespreking in Luxemburg op maandagochtend, adviseerde Reis-idee me halverwege te overnachten, in Maastricht.

Els boekte een leuk trendy hotel, met nette kamers en een gave lounge/ontbijtruimte met retro servies en een fijn buffet. Bij aankomst kreeg ik een kop soep aangeboden! Het ontbijt was uitstekend, met échte espresso in plaats van de voor de hand liggende filterkoffie in een kannetje. Het hotel had parkeergelegenheid voor de deur en binnen tien minuten was ik lopend in hartje centrum. Niet alleen voor zaken een aanrader; voor een weekendje Maastricht zou ik hier met mijn vriendin ook wel een keer heen willen! Als diner tip had ik café Sjiek meegekregen, waar het op zondagavond gezellig druk was.

Reis-idee, bedankt voor het meedenken, het was weer een perfecte keus!

Jogchum van den Berg, Utrecht.”

Lees andere inspirerende ideeën op het blog Reisideeën.

 • Wilt u (bijna) elke maand een bijzonder reisidee in uw mailbox ontvangen? Vul dan hier uw naam en e-mailadres in.

 • Doe mee aan een themalunch!

  Ik organiseer regelmatig themalunches over een specifieke bestemming, voor maximaal acht personen. Ik nodig dan een reisexpert uit die het betreffende land heel goed kent. Bekijk het blog reisideeën, dan blijft u op de hoogte van de data en onderwerpen van de themalunches. Een themalunch op verzoek regel ik ook graag.

  De lunches zijn geschikt voor vegetariërs. De kosten bedragen € 15,00 tot € 25,00 per persoon, alles inbegrepen.

 • Themalunch Latijns Amerika

  “Ruim 8 jaar lang heb ik reizen begeleid in Latijns Amerika. Ik werkte daar voor zowel Nederlandse als lokale reisorganisaties. Vandaar dat ik u alles kan vertellen over de bezienswaardigheden, cultuur en gewoontes, maar ook over praktische zaken als vervoer, afstanden, kleding, veiligheid en eetgewoontes.
  Natuurlijk is er van alles te vinden in reisgidsen en op internet, maar als je een land niet kent is het vaak lastig te bepalen waar je het beste heen kunt reizen en op welke manier. Op eigen gelegenheid, met een individuele maatwerkreis, of met een groep?
  Kan ik met kinderen gaan? Hoe voorkom ik hoogteziekte? Waar moet ik aan denken als ik de jungle in ga? Hoe is het om met een huurauto rond te reizen? Voor dat soort vragen kunt u op een themalunch terecht. Ook als u graag met een groepsreis mee wilt, maar twijfelt tussen verschillende reisorganisaties, kan ik vrijblijvend adviseren.
  Neem contact op met Reis-idee als u geïnteresseerd bent in een themalunch over een Midden- of Zuid-Amerikaans land.
  Graag tot ziens, Birgit Grefkens.”

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt vaak samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook
1496 mensen volgen de pagina met reistips
Klik hier naar onze FB groep Retraites
21.800 leden volgen dit onderwerp

 

Uitgelicht