Diensten

Reizen, het kan ook anders!

Reizigers beleven hun mooiste vakanties dankzij de tips en adviezen die Reis-idee aandraagt. Reis-idee biedt twee soorten dienstverlening: tips en service op maat.

Tips en service op maat voor al uw vakantiewensen

Als u nog geen concreet idee heeft voor een reisbestemming kunt u mij om tips vragen. Ik breng u graag op ideeën en zet u op een spoor, dat u verder zelf gaat uitwerken. Als u al een bestemming in gedachte heeft, kunt u mij natuurlijk ook inschakelen voor tips of een advies. Denk hierbij aan tips voor een accommodatie of advies voor het boeken van vliegtickets, het aanvragen van visa en het afsluiten van een reisverzekering.  

Unieke service

Verder biedt Reis-idee de unieke service uw vakantiewens, in nauw overleg met u, uit te werken tot een bijzondere reis. Ik maak dan een reisplan met alle gegevens die u nodig heeft en ga na of er plaats is. U boekt en betaalt daarna zelf bij de accommodatie, vervoerder of reisorganisatie. Ook het zoeken naar een bestaande (groeps)reis, die écht bij u past, valt onder de service die Reis-idee te bieden heeft. Reis-idee heeft een groot netwerk van kleinschalige reisorganisaties, die u zelf niet zo makkelijk vindt. Door samen te werken met gespecialiseerde reisexperts in binnen- en buitenland kan Reis-idee al uw vakantiewensen vervullen.

Bel me gerust voor informatie hierover: +31 6 2788 7047

Betaling aan Reis-idee

U ontvangt een factuur van Reis-idee nadat u het eindadvies gekregen heeft.

Het tarief ligt tussen € 25,00 (voor tips of een advies waarmee ik u op weg help) en € 300,00 (voor de samenstelling van een volledige rondreis op maat). Uw wensen en de kosten daarvoor bespreken we van tevoren.

Vrijwel altijd spaart u een groot deel van het tarief uit op uw reis. Hoe dat kan? Reis-idee onderhandelt voor u de beste prijs, met fijne extra’s. En Reis-idee werkt niet met dure tussenpersonen. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende offerte.

Vragen?

Bel me op +31 6 2788 7047 of stuur een e-mail.

 • Wilt u (bijna) elke maand een bijzonder reisidee in uw mailbox ontvangen? Vul dan hier uw naam en e-mailadres in.

 • Doe mee aan een themalunch!

  Ik organiseer regelmatig themalunches over een specifieke bestemming, voor maximaal acht personen. Ik nodig dan een reisexpert uit die het betreffende land heel goed kent. Bekijk het blog reisideeën, dan blijft u op de hoogte van de data en onderwerpen van de themalunches. Een themalunch op verzoek regel ik ook graag.

  De lunches zijn geschikt voor vegetariërs. De kosten bedragen € 15,00 tot € 25,00 per persoon, alles inbegrepen.

 • Themalunch Latijns Amerika

  “Ruim 8 jaar lang heb ik reizen begeleid in Latijns Amerika. Ik werkte daar voor zowel Nederlandse als lokale reisorganisaties. Vandaar dat ik u alles kan vertellen over de bezienswaardigheden, cultuur en gewoontes, maar ook over praktische zaken als vervoer, afstanden, kleding, veiligheid en eetgewoontes.
  Natuurlijk is er van alles te vinden in reisgidsen en op internet, maar als je een land niet kent is het vaak lastig te bepalen waar je het beste heen kunt reizen en op welke manier. Op eigen gelegenheid, met een individuele maatwerkreis, of met een groep?
  Kan ik met kinderen gaan? Hoe voorkom ik hoogteziekte? Waar moet ik aan denken als ik de jungle in ga? Hoe is het om met een huurauto rond te reizen? Voor dat soort vragen kunt u op een themalunch terecht. Ook als u graag met een groepsreis mee wilt, maar twijfelt tussen verschillende reisorganisaties, kan ik vrijblijvend adviseren.
  Neem contact op met Reis-idee als u geïnteresseerd bent in een themalunch over een Midden- of Zuid-Amerikaans land.
  Graag tot ziens, Birgit Grefkens.”

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt vaak samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook
1496 mensen volgen de pagina met reistips
Klik hier naar onze FB groep Retraites
21.800 leden volgen dit onderwerp

 

Uitgelicht