Diensten

Reizen, het kan ook anders!

Reizigers beleven hun mooiste vakanties dankzij de tips en adviezen die Reis-idee aandraagt. Reis-idee biedt twee soorten dienstverlening: tips en service op maat.

Tips en service op maat

Als u nog geen concreet idee heeft voor een reisbestemming kunt u mij om tips vragen. Ik breng u graag op ideeën en zet u op een spoor, dat u verder zelf gaat uitwerken. Bij tips kunt u ook denken aan advies voor het boeken van vliegtickets, het aanvragen van visa, of het afsluiten van een reisverzekering.   

Bel me gerust op +31  6 2788 7047

Als u wel een duidelijk reisidee heeft, kunt u mij inschakelen voor tips of een advies, maar ook om dat idee samen met u uit te werken. Ik maak dan een reisplan met alle gegevens die u nodig heeft en leg de reserveringen vast. U hoeft alleen nog maar de betaling te doen!

Ook het zoeken naar een bestaande (groeps)reis, die écht bij u past, valt onder de service die Reis-idee te bieden heeft. Reis-idee heeft een groot netwerk van kleinschalige reisorganisaties, die u zelf misschien niet zo makkelijk vindt. Door samen te werken met gespecialiseerde reisexperts, kan Reis-idee al uw vakantiewensen vervullen.

Betaling aan Reis-idee

U ontvangt een factuur van Reis-idee nadat u het eindadvies gekregen heeft.

Het tarief ligt tussen € 20,00 (voor tips waarmee ik u op weg help) en € 200,00 (voor de samenstelling van een volledige rondreis op maat, met uitgebreid draaiboek). Uw wensen en de kosten daarvoor bespreken we van tevoren.

Vrijwel altijd spaart u het tarief van Reis-idee uit op uw reis. Hoe dat kan? Reis-idee onderhandelt voor u de beste prijs, met fijne extra’s. En Reis-idee werkt niet met dure tussenpersonen of grote reisorganisaties.

Donatie aan projecten in verschillende landen

Reis-idee doneert tien procent van uw betaling aan een kleinschalige organisatie, die mensen helpt hun leefomstandigheden te verbeteren. Elk jaar een ander project in een ander land. Uitgangspunt moet altijd zijn: een organisatie die mensen op termijn onafhankelijk maakt van donaties. Als u een tip voor me heeft? Graag!

Lees hier over de projecten.

Vragen?

Bel me op +31 6 2788 7047 of stuur een e-mail.

 • Wilt u elke maand een gratis tip?

  Vul dan hier uw e-mailadres in.

 • Doe mee aan een themalunch!

  Ik organiseer regelmatig themalunches over een specifieke bestemming, voor maximaal acht personen. Ik nodig dan een reisexpert uit die het betreffende land heel goed kent. Bekijk het blog reisideeën, dan blijft u op de hoogte van de data en onderwerpen van de themalunches. Een themalunch op verzoek regel ik ook graag.

  De lunches zijn geschikt voor vegetariërs. De kosten bedragen € 15,00 tot € 25,00 per persoon, alles inbegrepen.

 • Themalunch Latijns Amerika

  “Ruim 8 jaar lang heb ik reizen begeleid in Latijns Amerika. Ik werkte daar voor zowel Nederlandse als lokale reisorganisaties. Vandaar dat ik u alles kan vertellen over de bezienswaardigheden, cultuur en gewoontes, maar ook over praktische zaken als vervoer, afstanden, kleding, veiligheid en eetgewoontes.
  Natuurlijk is er van alles te vinden in reisgidsen en op internet, maar als je een land niet kent is het vaak lastig te bepalen waar je het beste heen kunt reizen en op welke manier. Op eigen gelegenheid, met een individuele maatwerkreis, of met een groep?
  Kan ik met kinderen gaan? Hoe voorkom ik hoogteziekte? Waar moet ik aan denken als ik de jungle in ga? Hoe is het om met een huurauto rond te reizen? Voor dat soort vragen kunt u op een themalunch terecht. Ook als u graag met een groepsreis mee wilt, maar twijfelt tussen verschillende reisorganisaties, kan ik vrijblijvend adviseren.
  Neem contact op met Reis-idee als u geïnteresseerd bent in een themalunch over een Midden- of Zuid-Amerikaans land.
  Graag tot ziens, Birgit Grefkens.”

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze begrijpt uw wensen, lost uw vakantie problemen op en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties.

De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. En alles daartussen in. De service van Reis-idee is uniek, betrouwbaar en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een stedentrip
– een meditatiereis
– een wandelweekend
– een rondreis die écht bij u past

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

Kijk ook eens op Facebook

1226 mensen vinden deze pagina leuk!

Uitgelicht

* Slow travel in Italië:
Ontdek Italië op de fiets

* Dagelijks vertrek naar Marokko:
Marrakech met wandeltocht in de Atlas

* Wandeltocht Weerribben-Wieden:
Van B&B naar B&B met bagagevervoer
Lees voor inspiratie het blog reisideeën»