Sportief dagje uit met kinderen van 7 tot 17 jaar

17/07/2013

De zomervakantie is begonnen en dat bracht Reis-idee op het idee om de Koninklijke fietstocht aan te passen. Een kortere fietsroute, dus tijd en energie over voor twee leuke evenementen.

Onlangs werd vlak bij het dorp Lage Vuursche Klimbos Gooi Eemland geopend: een mix van avontuur en natuur. En de unieke midgetgolftuinen in Lage Vuursche lagen al op de fietsroute.

Er zijn 4 vrijkaarten voor Klimbos beschikbaar

Kom naar Hilversum voor een dag fietsen, klimmen en/of midgetgolfen. Voor ouders of verzorgers met  kinderen vanaf 7 jaar, is dit een heel leuk dagje uit. Bijna dagelijks te boeken t/m 15 september.

En wat erg belangrijk is: met deze fietstocht brengt u een fiets voor hard werkende vrouwen in Oeganda een stapje dichterbij. Aan het microkrediet project Bike4Work wordt per deelnemende volwassene € 5,00 afgedragen en per kind € 2,50.

PS Natuurlijk kunt u ook zonder kinderen deze zomer de complete Koninklijke fietstocht fietsen.

De fietstocht begint in Hilversum, met koffie/thee/frisdrank en zoetigheden.

U fietst met een routebeschrijving, in uw eigen tempo, door het bos naar Lage Vuursche. Misschien ziet u wel reeën onderweg. In Lage Vuursche kunt u de kinderen laten zien waar de koning gewoond heeft, toen hij nog op school zat.

In Lage Vuursche kunt u afstappen voor de Midgetgolftuinen, een schitterend aangelegd en zorgvuldig onderhouden complex, met maar liefst 3 verschillende banen met elk 18 holes.

Zie de website van de Midgetgolftuinen.

U kunt ook doorfietsen naar Klimbos. Zeven verschillende klimroutes, oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 0,5 tot maar liefst 22,5 meter. Met meer dan 85 bruggen, netten, lianen en tokkelbanen is Klimbos een fantastische belevenis in de buitenlucht van een prachtig bosgebied. Geschikt voor iedereen die durft, vanaf 7 jaar. Er is een junior bos en een volwassen bos.

Zie de website van Klimbos voor de bijzonderheden en de voorwaarden.

Terug in Hilversum staan drankjes koud, met hapjes. Voor de ouders is er wijn en bier.

U kunt de dag afsluiten met een prettig geprijsd Oranjemaal bij restaurant De Jonghe Graef van Buuren. Dit restaurant ligt in het Historisch Buurtje in Hilversum, waar de fietstocht eindigt.

Het Klimbos, de Midgetgolftuinen, restaurant De Jonghe Graef van Buuren en Reis-idee hebben samen gewerkt om deze tocht voor een speciale prijs aan te bieden.

Kosten

Fietstocht: € 15,00 p.p.

Fietstocht voor de kinderen: € 7,50 p.p.

Als u de tocht boekt, krijgt u de volgende vouchers mee.

Voucher Midgetgolftuinen: geeft recht op een korting van € 1,50 op alle banen.

Voucher Oranjemaal: geeft recht op een Oranjemaal voor € 17,50 p.p. bij De Jonghe Graef van Buuren: saladebuffet, hoofdgerecht met keuze uit vlees/vis/vegetarisch, 2 drankjes

Voucher kindermenu: geeft recht op een Kindermenu van € 11,00 p.p. bij De Jonghe Graef van Buuren: een kinder (keuze)hoofdgerecht, met een ijsbeker toe

Vrijkaart Klimbos: per gezin 1 vrijkaart, voor de eerste 4 gezinnen die de tocht boeken

U kunt zich opgeven via het contactformulier van Reis-idee.

Als de boeking akkoord is, ontvangt u een uitnodiging met informatie over fietshuur, OV, (gratis)parkeren en natuurlijk de adres gegevens.

Betaling kan (contant/liefst gepast) op de dag zelf.

 

Bel of mail gerust als u vragen heeft.

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt vaak samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook
1496 mensen volgen de pagina met reistips
Klik hier naar onze FB groep Retraites
21.800 leden volgen dit onderwerp

 

Uitgelicht