De fietscaravan

22/03/2014

Het leukste nieuws van de fiets & wandelbeurs:

een superlichte fietscaravan

Je kunt het een hilarisch ding vinden, of het toppunt van duurzaam reizen      

Deze caravan is te huur, voor een unieke fietsvakantie

Reis-idee: fietscaravan

De lichte constructie zorgt ervoor dat je hem makkelijk trekt, achter elke fiets. De matras is comfortabel en boven het bed is een plank voor kleding. De grappig ingerichte minikeuken, met kookpit, pannetje, bord, bestek en koelboxje, klap je gemakkelijk uit.  

Als je de caravan huurt krijg je het Groene Boekje van Natuurkampeerterreinen erbij. De eigenaar van camping De Nollen in Callantsoog vindt het concept zo leuk, dat de eerste fietser of fietster die met de fietscaravan op De Nollen arriveert, 5 nachten gratis mag kamperen.

U huurt de caravan voor € 99,50 per week

Op de website van de initiatiefnemer – Rudi Zwiers uit Peize – vindt u foto’s en veel informatie. Hij geeft ook tips voor mooie fietstochten rondom Peize. 

“Wij zitten vaak een groot deel van het jaar op een bureaustoel. Ik vind het vreemd dat wij op onze vrije dagen, in soms lange files, vele uren in een auto gaan zitten om te gaan bekijken waar we in eigen omgeving aan voorbij gaan.”  Rudi Zwiers

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt vaak samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook
1496 mensen volgen de pagina met reistips
Klik hier naar onze FB groep Retraites
21.800 leden volgen dit onderwerp

 

Uitgelicht