Meditatiereizen – Themalunch 26 november 2017

13/09/2017

Ziet u ook door de bomen het bos niet meer?

Reis-idee heeft steeds meer vraag naar meditatiereizen in Europa of Azië. Echt ongelooflijk hoe vaak mensen mij benaderen, die een tijdje in een Vipassana centrum of een boeddhistische klooster een retraite willen doen. Dat komt niet in de laatste plaats door de samenwerking met Marnix van Rossum. Marnix is als geen ander thuis in retraites. Hij adviseert de klanten van Reis-idee heel persoonlijk. Lees daarover op de pagina Meditatiereizen. 

Uitnodiging voor mensen die geïnteresseerd zijn in een meditatiereis

Zondag 26 november om 11 uur

Themalunch in Hilversum

Iedereen die geïnteresseerd is in een innerlijke reis en hoe je dat praktisch organiseert, kan zich aanmelden voor de themalunch in november.

Er zijn geen kosten aan verbonden.

MINDFULNESS – Back to the roots

Marnix heeft een soort Lonely Planet geschreven voor retraites: Mindfulness – back to the roots. Het verschijnt op 1 december 2017. Bij Gigaboek kunt u dit boek met korting bestellen.

Wij nodigen u uit om aan te schuiven aan de keukentafel. Een uitgelezen gelegenheid om Marnix het hemd van het lijf te vragen over dit onderwerp. Er is plaats voor max. 10 personen.

  • Om 11 uur staat de koffie/thee klaar en wij zorgen voor een eenvoudige lunch, geschikt voor vegetariërs.
  • Tot 15 uur kunt u Marnix alles vragen over Vipassana, de oorsprong van het tegenwoordig populaire mindfulness. Daarnaast kunt u veel te weten komen over al die verschillende kloosters, leraren en tradities. Over de overeenkomsten en verschillen. We hebben veel informatie en praktische tips over reizen naar Azië en het verblijf in meditatiecentra en kloosters. Ook over de mogelijkheden in Europa.

Neem contact op met Reis-idee om een plek te reserveren. Ook als u niet op zondag maar wel op zaterdag kunt komen. Misschien is dat mogelijk.

Na uw aanmelding ontvangt u een uitnodiging of een bericht dat het vol is. Vanzelfsprekend op volgorde van binnenkomst.

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt vaak samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook
1496 mensen volgen de pagina met reistips
Klik hier naar onze FB groep Retraites
21.800 leden volgen dit onderwerp

 

Uitgelicht