Gastenboek

Lees hier wat klanten van Reis-idee schreven.

En vertel aan bezoekers van deze website wat u van Reis-idee vindt.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de optelsom in het veld in te geven.
2 + 5=

(103)
(18) Suz en familie
vr, 5 april 2013

Oostenrijk

Els heeft met Reis-idee een hele leuke vakantiebestemming gevonden. Het contact verloopt erg prettig; snelle reacties en antwoord op al onze vragen. Heel fijn dat we niet meer zelf hoefden te zoeken!

(17) Bedriye Ataman
do, 28 februari 2013

Themalunches

Hallo Els,
Wat een leuk site, met diverse ideeën. De themalunches lijken mij ook vernieuwend voor de geïnteresseerde reizigers.
Groetjes,
Bedriye Ataman


(16) Ewout
za, 9 februari 2013

Winterwandeling

Reis-idee bedankt!
Jouw winterwandeling was een fijn dagje uit. De sneeuw maakte de wandeling extra mooi en we zijn langs bijzondere plekjes geleid. Hierbij stuur ik je een paar sfeerfoto's.
Tot een volgende wandeling,
groetjes Ewout.

(15) Christel
ma, 4 februari 2013

Surf & Yoga

Els, bedankt voor alle goede adviezen, mooie ideeën, meedenken en snelle reacties. Dit kan alleen maar een heerlijke vakantie worden!!! Laat je weten hoe het was. Hartelijke groet, Christel

(14) Isake
ma, 4 februari 2013

Met Interrail door Europa

Wij hebben een leuke vakantie kunnen plannen met Reis-idee. Wij zullen door de beste steden van Europa reizen met Interrail. Reis-idee reageerde snel op onze wens en daardoor hebben we een leuke vakantie snel kunnen plannen. Bedankt!

 • Wilt u elke maand een bijzonder reisidee in uw mailbox ontvangen? Vul dan hier uw e-mailadres in. Het is een cadeautje!

 • Doe mee aan een themalunch!

  Ik organiseer regelmatig themalunches over een specifieke bestemming, voor maximaal acht personen. Ik nodig dan een reisexpert uit die het betreffende land heel goed kent. Bekijk het blog reisideeën, dan blijft u op de hoogte van de data en onderwerpen van de themalunches. Een themalunch op verzoek regel ik ook graag.

  De lunches zijn geschikt voor vegetariërs. De kosten bedragen € 15,00 tot € 25,00 per persoon, alles inbegrepen.

 • Themalunch Latijns Amerika

  “Ruim 8 jaar lang heb ik reizen begeleid in Latijns Amerika. Ik werkte daar voor zowel Nederlandse als lokale reisorganisaties. Vandaar dat ik u alles kan vertellen over de bezienswaardigheden, cultuur en gewoontes, maar ook over praktische zaken als vervoer, afstanden, kleding, veiligheid en eetgewoontes.
  Natuurlijk is er van alles te vinden in reisgidsen en op internet, maar als je een land niet kent is het vaak lastig te bepalen waar je het beste heen kunt reizen en op welke manier. Op eigen gelegenheid, met een individuele maatwerkreis, of met een groep?
  Kan ik met kinderen gaan? Hoe voorkom ik hoogteziekte? Waar moet ik aan denken als ik de jungle in ga? Hoe is het om met een huurauto rond te reizen? Voor dat soort vragen kunt u op een themalunch terecht. Ook als u graag met een groepsreis mee wilt, maar twijfelt tussen verschillende reisorganisaties, kan ik vrijblijvend adviseren.
  Neem contact op met Reis-idee als u geïnteresseerd bent in een themalunch over een Midden- of Zuid-Amerikaans land.
  Graag tot ziens, Birgit Grefkens.”

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook

1276 mensen vinden de pagina leuk.

Uitgelicht

* Laat u adviseren door een expert:
Meditatiereizen

* Zo heilzaam kan een vakantie zijn:
Ayurveda in India en Sri Lanka

* Voor liefhebbers van culinair Italië:
Wijn Truffel Reis Piemonte (10.10.2019)
Lees voor inspiratie het blog reisideeën»