Gastenboek

Lees hier wat klanten van Reis-idee schreven.

En vertel aan bezoekers van deze website wat u van Reis-idee vindt.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de optelsom in het veld in te geven.
6 + 3=

(109)
(24) Mia Marsman
za, 29 juni 2013

Stedentrip Venetië

Via Reis-idee een super goedkope vlucht en een mooi centraal gelegen app. geboekt in Venetië. Alles was voortreffelijk geregeld. Ik was met mijn kleinzoon van 20 jaar en moest dus gescheiden slaapgelegenheid hebben.Hotel was duurder geweest.Vlakbij een klein supermarktje,eethuisjes,ijssalon enz.dichtbij de boottaxi,loopafstand van Rialtobrug enz.

(23) Sabine
wo, 29 mei 2013

Workshop Reisfotografie

Hoi Els,
Het was zondag een zeer leuke dag, en we zijn heerlijk verwend door jou! De cursus was ook leuk en ik heb wel wat nieuwe inzichten gekregen over hoe te fotograferen.
Groetjes, Sabine.


(22) Carol
wo, 29 mei 2013

Workshop Reisfotografie

Hoi Els,
ik wil je nog even bedanken voor de gastvrijheid afgelopen zondag.
Ik heb genoten van het lekkere eten en de gezellige groep. En ik heb, niet te vergeten, veel geleerd.
Ik heb hier net in de polder gewandeld en ik merk dat ik toch op een andere manier naar dingen kijk. Volgende keer toch mijn camera meenemen!
Bij deze wil ik jouw man en Rob natuurlijk ook nog even bedanken.
Groetjes Carol
(21) Sanne
wo, 29 mei 2013

Workshop Reisfotografie

Hoi Els,
Wil je nogmaals ontzettend bedanken voor de fantastische dag! Wat een gastvrijheid van jullie! En wat kun je heeeerlijk koken! Perfect georganiseerd allemaal. Hele geslaagde dag! Super leuk om op deze manier met fotograferen bezig te zijn, met dank aan Rob! Nu helemaal zin in m'n reis.
Dank voor alles en fijne avond.
Groetjes, Sanne


(20) Maria Raurell Carulla
wo, 22 mei 2013

Trekking Nepal I had the pleasure to go to Nepal with the recommendations of Reis-idee and I had a wonderful time. The guesthouses recommended were ideal. Els also helped me to get in touch with Raju's trekking office in Pokhara, to organize my trekking to Ghoreppani Poon Hill. It couldn't have been better organized! It was an unforgettable experience. • Wilt u elke maand een bijzonder reisidee in uw mailbox ontvangen? Vul dan hier uw e-mailadres in. Het is een cadeautje!

 • Doe mee aan een themalunch!

  Ik organiseer regelmatig themalunches over een specifieke bestemming, voor maximaal acht personen. Ik nodig dan een reisexpert uit die het betreffende land heel goed kent. Bekijk het blog reisideeën, dan blijft u op de hoogte van de data en onderwerpen van de themalunches. Een themalunch op verzoek regel ik ook graag.

  De lunches zijn geschikt voor vegetariërs. De kosten bedragen € 15,00 tot € 25,00 per persoon, alles inbegrepen.

 • Themalunch Latijns Amerika

  “Ruim 8 jaar lang heb ik reizen begeleid in Latijns Amerika. Ik werkte daar voor zowel Nederlandse als lokale reisorganisaties. Vandaar dat ik u alles kan vertellen over de bezienswaardigheden, cultuur en gewoontes, maar ook over praktische zaken als vervoer, afstanden, kleding, veiligheid en eetgewoontes.
  Natuurlijk is er van alles te vinden in reisgidsen en op internet, maar als je een land niet kent is het vaak lastig te bepalen waar je het beste heen kunt reizen en op welke manier. Op eigen gelegenheid, met een individuele maatwerkreis, of met een groep?
  Kan ik met kinderen gaan? Hoe voorkom ik hoogteziekte? Waar moet ik aan denken als ik de jungle in ga? Hoe is het om met een huurauto rond te reizen? Voor dat soort vragen kunt u op een themalunch terecht. Ook als u graag met een groepsreis mee wilt, maar twijfelt tussen verschillende reisorganisaties, kan ik vrijblijvend adviseren.
  Neem contact op met Reis-idee als u geïnteresseerd bent in een themalunch over een Midden- of Zuid-Amerikaans land.
  Graag tot ziens, Birgit Grefkens.”

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook

1305 mensen hebben de pagina geliked.

Uitgelicht

* Laat u adviseren door een expert:
Meditatiereizen

* Zo heilzaam kan een vakantie zijn:
Ayurveda in India en Sri Lanka

* Actie autohuur bij Sunnycars:
5% retour via Reis-idee
Lees voor inspiratie het blog reisideeën»