Gastenboek

Lees hier wat klanten van Reis-idee schreven.

En vertel aan bezoekers van deze website wat u van Reis-idee vindt.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de optelsom in het veld in te geven.
1 + 8=

(109)
(29) Isake Serrant
do, 5 september 2013

Rondreis Europa voor groepje buitenlandse studenten

Hey Els,

De reis ging heel goed behalve dat wij een trein eerder had genomen dan u had geboekt van Mannheim naar Paris en dat het de verkeerde trein was en moesten wachten tot later die dag om een andere trein te reserveren naar Parijs omdat alle treinen vol waren. Praag vonden wij de leukste vooral voor jongeren en gewoon omdat daar veel activiteiten had om te doen, veel geschiedenis heeft en uiteten was goedkoper dan de andere steden. Daar willen we allemaal terug gaan!! De steden waren allemaal heel mooi en wij willen jou heel erg bedanken voor het helpen met het maken van die keuzes. En van London naar Nederland hadden we vertraging met Eurolines. Maar in het algemeen ging het best wel goed. Door jou planning is ons reis heel goed gegaan en zou een andere reis met jou willen plannen. Deze keer.... Instanbul? Boedapest?(28) Merel
do, 15 augustus 2013

Spanje met kinderen

Els,

Bedankt voor het regelen van onze trip naar zuid Spanje. We wilden voor een last minute gaan maar dat bleek toch lastiger dan gedacht. Via make my holiday kwamen we bij jou terecht. Je hebt voor ons een leuke en rustige lokatie in zuid Spanje gevonden, dank daarvoor. Het was zeer rustig, misschien volgende keer iets korter of in een drukkere omgeving. Maar al met al hebben we genoten, de grotwoning is perfect voor zo'n hete plek en voor die prijs is het helemaal top! Nogmaals dank.

Groet,
Merel


(27) Naomi Verburg
wo, 7 augustus 2013

Per trein door Europa

Ik wil Els heel erg bedanken voor het mede mogelijk maken van mijn reis! ik wilde samen met een vriendin een europareis maken en dachten alles al geregeld te hebben. we hadden een treinpas bij interrail besteld en waren van plan alles met de trein te doen. Jammergenoeg bleek dat alle treinen gereserveerd moesten worden en alles boven-ons-budget-duur zou worden. Els heeft ons toen uit de brand gered door met allerlei andere mogelijkheden te komen, waar wij zelf nooit op gekomen zouden zijn, als de bus van london naar parijs. Nu hebben we een superleuke en betaalbare reis achter de rug, die achteraf zelfs nog veel leuker was doordat we niet overal met de trein heen gingen, maar ook met de boot en de bus. dankjewel Els!

(26) Peter Stekelenburg
ma, 5 augustus 2013

Huisje in Frankrijk

Hallo Els,
Vrijdag gaan we onderweg naar Correze en we hebben er alle vertrouwen in. Dat melden we achteraf nog, natuurlijk.

Wat was er nu zo leuk aan deze boeking?
Ik heb een enorme hekel aan het doorsnuffelen van allerlei sites, reisbrochures, doorverwijzing op doorverwijzing, zoeken naar de juiste data die dan net bezet zijn etc.
Dus heb ik Els gevraagd: het moet bereisbaar zijn met auto met vrouw, kind en hond er in. Kind moet leeftijdsgenootjes treffen, er moet iets van zwembaar water zijn en de hond moet meekunnen.
Daar waar wij er gerust twee weken over doen had Els het binnen 24 uur geregeld! En de hond mag zelfs ook nog mee, al is dat eigenlijk niet toegestaan in het hoogseizoen.
Toppertje dus. Zo snel kan het gaan als je er iemand op zet die dit kán en zich er 150% voor inzet !
TOP
Groeten
Peter, Tamara, Ralph en dus Truffel

(25) Marjon en Michel
di, 30 juli 2013

Bijzondere vakantiehuizen in Italië

Beste Els,
Bedankt voor je bemiddeling voor onze reis naar Italie. We zullen je na onze vakantie onze bevindingen zeker laten weten. Wij hebben je betrokkenheid en volhoudendheid om voor ons mooie locaties te zoeken als zeer prettig ervaren! Met vriendelijke groet, Marjon

 • Wilt u elke maand een bijzonder reisidee in uw mailbox ontvangen? Vul dan hier uw e-mailadres in. Het is een cadeautje!

 • Doe mee aan een themalunch!

  Ik organiseer regelmatig themalunches over een specifieke bestemming, voor maximaal acht personen. Ik nodig dan een reisexpert uit die het betreffende land heel goed kent. Bekijk het blog reisideeën, dan blijft u op de hoogte van de data en onderwerpen van de themalunches. Een themalunch op verzoek regel ik ook graag.

  De lunches zijn geschikt voor vegetariërs. De kosten bedragen € 15,00 tot € 25,00 per persoon, alles inbegrepen.

 • Themalunch Latijns Amerika

  “Ruim 8 jaar lang heb ik reizen begeleid in Latijns Amerika. Ik werkte daar voor zowel Nederlandse als lokale reisorganisaties. Vandaar dat ik u alles kan vertellen over de bezienswaardigheden, cultuur en gewoontes, maar ook over praktische zaken als vervoer, afstanden, kleding, veiligheid en eetgewoontes.
  Natuurlijk is er van alles te vinden in reisgidsen en op internet, maar als je een land niet kent is het vaak lastig te bepalen waar je het beste heen kunt reizen en op welke manier. Op eigen gelegenheid, met een individuele maatwerkreis, of met een groep?
  Kan ik met kinderen gaan? Hoe voorkom ik hoogteziekte? Waar moet ik aan denken als ik de jungle in ga? Hoe is het om met een huurauto rond te reizen? Voor dat soort vragen kunt u op een themalunch terecht. Ook als u graag met een groepsreis mee wilt, maar twijfelt tussen verschillende reisorganisaties, kan ik vrijblijvend adviseren.
  Neem contact op met Reis-idee als u geïnteresseerd bent in een themalunch over een Midden- of Zuid-Amerikaans land.
  Graag tot ziens, Birgit Grefkens.”

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook

1305 mensen hebben de pagina geliked.

Uitgelicht

* Laat u adviseren door een expert:
Meditatiereizen

* Zo heilzaam kan een vakantie zijn:
Ayurveda in India en Sri Lanka

* Actie autohuur bij Sunnycars:
5% retour via Reis-idee
Lees voor inspiratie het blog reisideeën»