Gastenboek

Lees hier wat klanten van Reis-idee schreven.

En vertel aan bezoekers van deze website wat u van Reis-idee vindt.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de optelsom in het veld in te geven.
6 + 8=

(103)
(38) Jessica
zo, 1 juni 2014

Meditatiereis Azië

Tijdens mijn zoektocht naar een meditatiereis naar India/Azie kwam op op de site van Reis-Idee terecht. Ik ben direct erg goed geholpen door Els, die mij verschillende tips heeft gegeven in verschillende landen in een uitgebreid telefonisch gesprek. Ook had zij terecht een kritische noot over mijn wensen en de duur van mijn vakantie. Doordat Els uitgebreid de tijd heeft genomen om met mij in gesprek te gaan en de mogelijkheden te bespreken, ben ik gaan inzien dat mijn plan eigenlijk niet haalbaar was op de korte termijn. Maar voor een volgende keer zal ik zeker weer haar expertise inwinnen!

(37) Joke Groen
di, 20 mei 2014

Fiets-vaar-vakantie

Ik was op zoek naar een bijzondere vakantie en vond dat bij Reis-idee.
Ik fiets graag en Els bracht me op het idee een fiets/vaar vakantie te doen. Dat sprak mij wel aan.
Heb wat leuke ideeen gekregen en ga nu binnenkort op pad naar de zuidkust van Turkije. Ik ben heel benieuwd.
Els bedankt voor dit leuke advies.

(36) Ivan Habraken uit Eindhoven
wo, 2 april 2014

Stedentrip Marrakech

Ik ben met Reis-idee in contact gekomen en heb na tal van ideeën een geweldige vakantie naar Marrakech beleefd. Een aanrader om samen met Els vanuit een nieuw perspectief een vakantie op maat te regelen. Bedankt voor je hulp en inspiratie!

(35) Jetty van der Graaf
vr, 31 januari 2014

Stedentrip Marrakech

Stedentrip naar Marrakech gedaan, laten reserveren door Els. Zij heeft de goedkoopste vlucht uitgezocht en een prima riad voor ons geboekt. Erg fijn dat de eigenaar een Nederlander is, zodat je gemakkelijk over alles kunt praten, en goede tips kunt krijgen. Hij maakt je wegwijs in de stad, loopt nog even met je mee, en kan ook excursies voor je regelen. Kortom erg aangenaam voor een lekker uitstapje tussendoor.

(34) Bernd
vr, 3 januari 2014

Huwelijksreis Malta

Na afgelopen najaar te zijn getrouwd wilden wij voor onze huwelijksreis naar een Mediterraan eiland om daar te genieten van de zon en de zee. We wisten niet zo goed welke opties er waren en wat we konden verwachten.
Op aanraden van Reisidee viel de keuze op Malta, vanwege de warme temperatuur in het najaar, lage kans op regen, en de korte afstanden tussen de dorpjes, stad en de kust. En er is veel cultuur te vinden.
Reisidee vond aan de hand van onze wensen het perfecte adres om te verblijven. Een heerlijk rustig en rustiek huisje met afgeschermd dakterras in het stille kustdorpje Qrendi, want wij wilden niet verblijven in de drukte van de toeristische stad Valetta.
Het huisje was precies binnen ons budget en had alles wat we zochten. Bij aankomst lag er zelfs een welkomstpakket klaar en de eigenaresse had alvast boodschappen voor ons gehaald. Een authentiek en ruim huis, waar we met lokale producten heerlijke gerechten hebben klaargemaakt tijdens ons verblijf.
Vlak buiten de dorpskern van Qrendi vind je smalle kustwegen en is het genieten van de vergezichten, de oude architectuur uit de tijd van de tempeliers en zelfs restanten van tempels van duizenden jaren geleden. Aan deze kant van het eiland vind je ook de mooiste zwemplekken, waar toeristen ver te zoeken zijn. En dat allemaal vlakbij het huisje dat door Reisidee was aangeraden!
Andere dorpjes en steden waren zeer makkelijk bereikbaar met onze gehuurde scooter! Het rondtoeren was geweldig en maakte alles goed bereikbaar. Precies zoals we in onze wensen hadden aangegeven en alles binnen budget. Malta bleek alles te hebben wat wij op onze huwelijksreis konden wensen.


 • Wilt u elke maand een bijzonder reisidee in uw mailbox ontvangen? Vul dan hier uw e-mailadres in. Het is een cadeautje!

 • Doe mee aan een themalunch!

  Ik organiseer regelmatig themalunches over een specifieke bestemming, voor maximaal acht personen. Ik nodig dan een reisexpert uit die het betreffende land heel goed kent. Bekijk het blog reisideeën, dan blijft u op de hoogte van de data en onderwerpen van de themalunches. Een themalunch op verzoek regel ik ook graag.

  De lunches zijn geschikt voor vegetariërs. De kosten bedragen € 15,00 tot € 25,00 per persoon, alles inbegrepen.

 • Themalunch Latijns Amerika

  “Ruim 8 jaar lang heb ik reizen begeleid in Latijns Amerika. Ik werkte daar voor zowel Nederlandse als lokale reisorganisaties. Vandaar dat ik u alles kan vertellen over de bezienswaardigheden, cultuur en gewoontes, maar ook over praktische zaken als vervoer, afstanden, kleding, veiligheid en eetgewoontes.
  Natuurlijk is er van alles te vinden in reisgidsen en op internet, maar als je een land niet kent is het vaak lastig te bepalen waar je het beste heen kunt reizen en op welke manier. Op eigen gelegenheid, met een individuele maatwerkreis, of met een groep?
  Kan ik met kinderen gaan? Hoe voorkom ik hoogteziekte? Waar moet ik aan denken als ik de jungle in ga? Hoe is het om met een huurauto rond te reizen? Voor dat soort vragen kunt u op een themalunch terecht. Ook als u graag met een groepsreis mee wilt, maar twijfelt tussen verschillende reisorganisaties, kan ik vrijblijvend adviseren.
  Neem contact op met Reis-idee als u geïnteresseerd bent in een themalunch over een Midden- of Zuid-Amerikaans land.
  Graag tot ziens, Birgit Grefkens.”

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook

1276 mensen vinden de pagina leuk.

Uitgelicht

* Laat u adviseren door een expert:
Meditatiereizen

* Zo heilzaam kan een vakantie zijn:
Ayurveda in India en Sri Lanka

* Voor liefhebbers van culinair Italië:
Wijn Truffel Reis Piemonte (10.10.2019)
Lees voor inspiratie het blog reisideeën»