Gastenboek

Lees hier wat klanten van Reis-idee schreven.

En vertel aan bezoekers van deze website wat u van Reis-idee vindt.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de optelsom in het veld in te geven.
7 + 8=

(103)
(48) Inge
ma, 20 april 2015

Stedentrip Marrakech, met 3-daagse wandeltocht in de Atlas

Hoi Els,
We hebben het ontzettend goed gehad. De accomodatie in Marrakech was prachtig en de wandeling door de bergen ook echt heel erg mooi met goeie afstanden. Heel veel dank voor het regelen, we hebben genoten!
Hartelijke groet,
Inge

(47) Ralf und Susanne
ma, 13 april 2015

Stedentrip Istanbul

Die von Reis-idee empfohlene Bosporus-Fahrt haben wir gemacht. Das war wirklich sehr schoen. Vielen Dank fuer den Tipp.

Istanbul war insgesamt sehr schoen und wir hatten auch eingermassen Glueck mit dem Wetter.

Das Armagrandi Spina-Hotel war wirklich gut. Die Lage ist natuerlich unschlagbar und aus Zimmer 401 kann man super aus dem Fenster auf die Hagia Sophia und die Blaue Moschee gucken (nur der Muezzin war im Morgengrauen ganz schoen laut;-)). Sie koennen das Hotel auf jeden Fall weiter Ihren Kunden empfehlen.

Viele Gruesse aus Bremen

Ralf und Susanne

(46) Geraldine en Gert
zo, 15 maart 2015

Rondreis Sri Lanka


Via Els/Reis-idee in contact gekomen met Sri Lanka Uniek. Wat hebben we een heerlijke vakantiereis beleefd! Prachtige natuur en cultuur, vriendelijke mensen, mooie accommodaties, heerlijk eten en drinken, kortom de perfecte rondreis. We zijn heel enthousiast over de relaxte manier waarop we konden rondreizen: prima gids/chauffeur Roshan, die op alle vragen antwoord kon geven, of het nu over de fauna, de flora, de politiek, de godsdiensten of over het dagelijks leven ging.


Tijd genoeg om uitgebreid de vele bezienswaardigheden te bekijken die we wilden zien, uitgebalanceerd dagprogramma met ook enkele rustdagen voor eigen activiteiten. Veel dank aan Els en Yvonne/Aart (Sri Lanka Uniek) voor het samenstellen van een reis die precies aan onze hooggestemde verwachtingen voldeed!


Als we vrienden of kennissen erover vertellen, maken we altijd de opmerking dat er niets was wat ons is tegengevallen. Alles klopte gewoon.(45) Willemien Bekius
ma, 2 maart 2015

Vakantie met kinderen naar de woestijn in Marokko

Hallo Els,

Gister zijn we thuis gekomen na een fantastische reis in Marokko. Alles is uitstekend gegaan en we hebben een prachtige week gehad. Jamal stond ons op te wachten in Marrakech waarna we met de chauffeur naar de Kasbah zijn gegaan. Wat een mooie plek was dat. De volgende dag stond de gids ons na het ontbijt op te wachten. Onze zoon Thijmen was direct gek op hem en ze hebben de rest van de week veel lol gehad samen (onder andere een sneeuwbalgevecht in het Atlasgebergte). Na het afscheid op vrijdag was Thijmen dan ook helemaal in tranen...
Alle hotels waren prima en overal was alles goed geregeld. Ook het ontbijt en diner was steeds heerlijk. Hoogtepunt van de trip was (zoals we vooraf ook hoopten) de tocht met de kamelen in de woestijn. Erg indrukwekkend. Ik stuur je een foto gemaakt door de gids van ons op de kamelen.

Heel erg bedankt voor alles wat je geregeld hebt, het was perfect in orde!

Groeten, Willemien

(44) Nico Stuive 52
ma, 8 december 2014

Meditatiereis naar Nepal, gecombineerd met korte trekkings

Op zoek naar een reis waarin oa een meditatie centraal zou staan hebben Els en Marnix mij een paar fantastische tips aan de hand gedaan waardoor ik in november 2014 een fantastische reis door Nepal heb mogen meemaken. Na een paar dagen Kathmandu afgereisd naar Lumbini (geboorteplaats van Boeddha)om in het Panditarama Vipassana Meditation centre een 12-tal dagen de Vipassana te mogen beoefenen. Geweldige ervaring om dit te mogen meemaken. Daarna nog een aantal dagen in Pokhara verbleven voor een paar trekkings en de Himalaya verder te verkennen. Els gaf aan dit vanuit het hotel The Northfaceinn te doen waar Raju en zijn familie mij werkelijk fantastisch hebben ontvangen en begeleid met de juiste gidsen en tips om de laatste dagen in Nepal goed af te sluiten.
Els, Marnix nogmaals dank voor jullie enthousiasme en adviezen, tips. Zeker niet de laatste keer!

 • Wilt u elke maand een bijzonder reisidee in uw mailbox ontvangen? Vul dan hier uw e-mailadres in. Het is een cadeautje!

 • Doe mee aan een themalunch!

  Ik organiseer regelmatig themalunches over een specifieke bestemming, voor maximaal acht personen. Ik nodig dan een reisexpert uit die het betreffende land heel goed kent. Bekijk het blog reisideeën, dan blijft u op de hoogte van de data en onderwerpen van de themalunches. Een themalunch op verzoek regel ik ook graag.

  De lunches zijn geschikt voor vegetariërs. De kosten bedragen € 15,00 tot € 25,00 per persoon, alles inbegrepen.

 • Themalunch Latijns Amerika

  “Ruim 8 jaar lang heb ik reizen begeleid in Latijns Amerika. Ik werkte daar voor zowel Nederlandse als lokale reisorganisaties. Vandaar dat ik u alles kan vertellen over de bezienswaardigheden, cultuur en gewoontes, maar ook over praktische zaken als vervoer, afstanden, kleding, veiligheid en eetgewoontes.
  Natuurlijk is er van alles te vinden in reisgidsen en op internet, maar als je een land niet kent is het vaak lastig te bepalen waar je het beste heen kunt reizen en op welke manier. Op eigen gelegenheid, met een individuele maatwerkreis, of met een groep?
  Kan ik met kinderen gaan? Hoe voorkom ik hoogteziekte? Waar moet ik aan denken als ik de jungle in ga? Hoe is het om met een huurauto rond te reizen? Voor dat soort vragen kunt u op een themalunch terecht. Ook als u graag met een groepsreis mee wilt, maar twijfelt tussen verschillende reisorganisaties, kan ik vrijblijvend adviseren.
  Neem contact op met Reis-idee als u geïnteresseerd bent in een themalunch over een Midden- of Zuid-Amerikaans land.
  Graag tot ziens, Birgit Grefkens.”

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook

1276 mensen vinden de pagina leuk.

Uitgelicht

* Laat u adviseren door een expert:
Meditatiereizen

* Zo heilzaam kan een vakantie zijn:
Ayurveda in India en Sri Lanka

* Voor liefhebbers van culinair Italië:
Wijn Truffel Reis Piemonte (10.10.2019)
Lees voor inspiratie het blog reisideeën»