Gastenboek

Lees hier wat klanten van Reis-idee schreven.

En vertel aan bezoekers van deze website wat u van Reis-idee vindt.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de optelsom in het veld in te geven.
8 + 1=

(109)
(104) Tarro Kloppenburg
do, 31 oktober 2019

Trekking Nepal

My girlfriend and I wanted to do a trekking and were advised by Reis-idee to go to the Mountain House Treks. After a deliberate discussion with the owner of our options regarding a relative “easy/doable” but scenic trek we opted for a 10 day combination of Poon Hill and Annapourna Base Camp.
The hike took us through the most beautiful scenary changing daily from rice/millet fields to jungle forest and snowy mountains. As we are not trained hikers we opted for both a guide and porter. Which was a very wise choice as walking 5 to 7 hours daily including many many steps wasn't all that easy.
Santosh, our guide, made the whole experience amazing! He took very good care of us exceding expectations. He arranged extra blankets when we were cold, advised us of good mountain food when my girlfriend was feeling a bit sick and above all Santosh was always happy! Sometimes even singing
We really got to experience a piece of Nepalese mountain life in the most simple and authentic way possible. Learned a new favorite card game called Dumbal and trained our legs.
If you want to book a great trip then definitely book here and ask for Santosh Sherestha as your guide!
And for excellent vacation/trip advise I highly recommend Reis-idee, thanks!

(103) Paulien Frieling
do, 4 juli 2019

Flower Festival Aalsmeer

Hoi Els,
Mijn vriendin Yvonne heeft via jou kaartjes gewonnen voor het Aalsmeer Flower festival. We zijn er zaterdag geweest en hebben het erg leuk gehad!
Bedankt, groetjes Yvonne en Paulien

(102) Lenie van der Velden
di, 2 juli 2019

Flower Festival Aalsmeer

Hallo,
Vorig weekend was het dan zover, toen kon ik mijn gewonnen kaartjes inleveren bij het bloemen festival in Aalsmeer.
Wat heb ik genoten, ik had nog nooit van dit festival gehoord, maar het was zeer verrassend!
Ik had er gelijk een mooi weekend van gemaakt in de buurt van Aalsmeer.
Nogmaals dank en zoals je leest, zijn ze heel goed terecht gekomen!!!
groet van Lenie

(101) Marije
do, 13 juni 2019

Ayurveda retraite in India

Maa Yoga Ashram, India.
Zoekend naar een plek waar ik PanchaKarma kan doen in India een aantal organisaties aangeschreven. Zodoende in contact gekomen met Els. Ik had ondertussen ook zelf adressen gevonden buiten pakketaanbieders om. Ondanks dat de bakermat van Ayurveda in Kerala ligt trok het noorden van India ( Himalaya) mij.
Els kwam met een paar goede opties en het was fijn om te kunnen sparren als je alles alleen aan het organiseren bent als solo reiziger. Ook mbt vluchten en andere tips. Ik wist hiervoor niet dat dit bestond en beveel het aan ; )
Els communiceert super, begrijpt snel wat je belangrijk vind en zoekt,en heeft zelf ongelooflijk veel reis en organiseer ervaring en een uitgebreid netwerk.
Ik beveel Els ook zeker aan als je als soloreiziger iemand zoekt die even met je mee wilt kijken!(100) Anne
do, 13 juni 2019

Huisje in Normandië

Het was een super plek!
Heerlijk rustig.. Een erf met kippen en ganzen, en een paard in de wei..
Dank je!
Hartelijke groet,
Anne


 • Wilt u elke maand een bijzonder reisidee in uw mailbox ontvangen? Vul dan hier uw e-mailadres in. Het is een cadeautje!

 • Doe mee aan een themalunch!

  Ik organiseer regelmatig themalunches over een specifieke bestemming, voor maximaal acht personen. Ik nodig dan een reisexpert uit die het betreffende land heel goed kent. Bekijk het blog reisideeën, dan blijft u op de hoogte van de data en onderwerpen van de themalunches. Een themalunch op verzoek regel ik ook graag.

  De lunches zijn geschikt voor vegetariërs. De kosten bedragen € 15,00 tot € 25,00 per persoon, alles inbegrepen.

 • Themalunch Latijns Amerika

  “Ruim 8 jaar lang heb ik reizen begeleid in Latijns Amerika. Ik werkte daar voor zowel Nederlandse als lokale reisorganisaties. Vandaar dat ik u alles kan vertellen over de bezienswaardigheden, cultuur en gewoontes, maar ook over praktische zaken als vervoer, afstanden, kleding, veiligheid en eetgewoontes.
  Natuurlijk is er van alles te vinden in reisgidsen en op internet, maar als je een land niet kent is het vaak lastig te bepalen waar je het beste heen kunt reizen en op welke manier. Op eigen gelegenheid, met een individuele maatwerkreis, of met een groep?
  Kan ik met kinderen gaan? Hoe voorkom ik hoogteziekte? Waar moet ik aan denken als ik de jungle in ga? Hoe is het om met een huurauto rond te reizen? Voor dat soort vragen kunt u op een themalunch terecht. Ook als u graag met een groepsreis mee wilt, maar twijfelt tussen verschillende reisorganisaties, kan ik vrijblijvend adviseren.
  Neem contact op met Reis-idee als u geïnteresseerd bent in een themalunch over een Midden- of Zuid-Amerikaans land.
  Graag tot ziens, Birgit Grefkens.”

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook

1305 mensen hebben de pagina geliked.

Uitgelicht

* Laat u adviseren door een expert:
Meditatiereizen

* Zo heilzaam kan een vakantie zijn:
Ayurveda in India en Sri Lanka

* Actie autohuur bij Sunnycars:
5% retour via Reis-idee
Lees voor inspiratie het blog reisideeën»