Gastenboek

Lees hier wat klanten van Reis-idee schreven.

En vertel aan bezoekers van deze website wat u van Reis-idee vindt.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de optelsom in het veld in te geven.
2 + 5=

(109)
(69) Carla van Starrenburg
di, 11 april 2017

Privé rondreis Sri Lanka met golfen

Wij zijn al weer geruime tijd terug maar zijn Sri Lanka nog zeker niet vergeten! Wij hadden een fantastische reis waar wij met veel plezier aan terug denken. Tijdens onze gehele reis viel trouwens op dat de bevolking erg vriendelijk is.

Van de rondreis hebben wij enorm genoten, mede dankzij onze chauffeur/gids Mr. Munasinghae, die uiterst vriendelijk en betrouwbaar was en ons de vele hoogtepunten van Sri Lanka heeft laten zien. Ook de hotels waren nagenoeg allen goed tot zeer goed.
Op de laatste dag van de vakantie bezochten wij nog het Welkom Dorp voor dakloze bejaarden nabij Colombo. Een mooi project wat zeker alle aandacht verdient.

Wij bedanken je voor de bemiddeling en denken nogmaals met veel plezier terug aan een onvergetelijke vakantie in mooi en zeer gevarieerd Sri Lanka.

Met vriendelijke groet
Carla van Starrenburg en Annelie Weurman(68) José Smeets
ma, 3 april 2017

Rondreis Marokko

Beset Els,
We hebben een superreis gehad. het was echt een reis die bij ons paste, dus op maat. We konden het erg goed vinden met Ibrahim, onze chauffeur. Het reizen in de auto is ons uiteindelijk meegevallen. We zijn zeer enthousiast over de overnachtingsplekken die we, met name de eerste zes dagen aangedaan hebben. Vooral hotel Babylon en Kasbah Baha Baha. Onvergetelijke indruk!!!
Heel erg bedankt voor alle suggesties en adviezen.We hebben een fantastische Marokkoreis gehad!

(67) Ina en Adriaan Ernsten
di, 14 maart 2017

Rondreis Vietnam en Cambodja

Dag Els,
We kijken terug op een geweldige reis. Hartelijk bedankt voor je hulp.Het was een super geslaagde reis met dank aan jou.
Groet van Adriaan en Ina.

(66) Nicole
ma, 20 februari 2017

Wintersport


Last-minute besloten om met de hele familie op wintersport te gaan (met zijn 12-en). We hadden nogal een eisen pakket. Geschikt voor kleine kinderen, grote kinderen, invalide, beginnende skiers en gevorderde en in een gezellig dorp voor de niet-skiers. Hotel liefst met zwembad en een goede keuken voor de fijnproevers onder ons. Daarnaast sneeuwzeker gebied. Het is Els gelukt om binnen een week nog een perfect hotel te vinden. Chapeau! Dankjewel voor jouw inzet. Wij hebben echt genoten.(65) Chantal
vr, 24 juni 2016

Meditatiereis Thailand


Mijn man David en ik zijn van mei 2015 tot april 2016 een jaartje ertussenuit getrokken. tijdens dat rondreizen, zijn we online in contact gekomen met Els en Marnix. We waren al lang op zoek naar een oplossing voor mijn man zijn probleem: hij was uitgeblust, had geen idee welke kant hij op moest met zijn (professionele) leven, hij voelde zich niet goed in zijn vel, enz... toen we met Marnix praatten via skype over meditatiereizen, is de bal pas echt aan het rollen gegaan voor ons. we hebben Centraal-Amerika achter ons gelaten en zijn naar Thailand gevlogen, waar we met zijn advies aan de slag konden. uiteindelijk hebben we gekozen om een intensieve yoga cursus te volgen gedurende 4 weken, met niet alleen hatha yoga maar ook allerhande meditatietechnieken en lezingen over verschillende aspecten van het leven; maar Marnix's andere voorstellen ivm retreats om te mediteren enz hebben we zeker nog in het achterhoofd. na 2 maanden Thailand zijn we terug naar België gekeerd en hebben de draad weer opgepikt. en nog geen 2 maand later is David aan de slag gegaan bij zijn nieuwe werkgever (na 2 jaar inactiviteit!). We zijn ons nu bewuster van het leven en de valkuilen die de moderne Westerse wereld heeft, en kunnen hetgene we in Thailand geleerd hebben, nu goed in de praktijk omzetten. Er zijn nog moeilijke dagen, maar zoals ze ons zegden in de yoga lessen: we hebben nu de 'tools' om te werken aan onszelf. Trouwens, ik voelde me wél gelukkig voor we op reis vertrokken, maar mijn ervaringen in Thailand hebben me ook enorm geholpen. Ik merk dat ik veel rustiger door het leven ga, ik heb echt het gevoel alsof ik 'rijker' terug gekomen ben. Mezelf beter kennende, een grotere abiliteit om te relativeren, meer zin om betekenis te geven aan mijn leven. Ik kan het eigenlijk iedereen aanraden! Deze ervaring, met hulp van Marnix en Els, heeft in zekere zin wel ons leven veranderd. We zijn iedereen die ons pad kruistte, enorm dankbaar. En we zijn misschien nog niet 100% waar we moeten zijn, maar elke dag is vooruitgang, en mocht het nodig zijn, dan weten we dat we bij Reis-idee aan het juiste adres zijn. Soms boek je een reis bij eender welk reisbureau, zonder meer. En soms kom je in contact met een reisbureau dat net dat tikkeltje méér biedt of je een goed gevoel geeft, zoals Reis-idee. Bedankt jongens! • Wilt u elke maand een bijzonder reisidee in uw mailbox ontvangen? Vul dan hier uw e-mailadres in. Het is een cadeautje!

 • Doe mee aan een themalunch!

  Ik organiseer regelmatig themalunches over een specifieke bestemming, voor maximaal acht personen. Ik nodig dan een reisexpert uit die het betreffende land heel goed kent. Bekijk het blog reisideeën, dan blijft u op de hoogte van de data en onderwerpen van de themalunches. Een themalunch op verzoek regel ik ook graag.

  De lunches zijn geschikt voor vegetariërs. De kosten bedragen € 15,00 tot € 25,00 per persoon, alles inbegrepen.

 • Themalunch Latijns Amerika

  “Ruim 8 jaar lang heb ik reizen begeleid in Latijns Amerika. Ik werkte daar voor zowel Nederlandse als lokale reisorganisaties. Vandaar dat ik u alles kan vertellen over de bezienswaardigheden, cultuur en gewoontes, maar ook over praktische zaken als vervoer, afstanden, kleding, veiligheid en eetgewoontes.
  Natuurlijk is er van alles te vinden in reisgidsen en op internet, maar als je een land niet kent is het vaak lastig te bepalen waar je het beste heen kunt reizen en op welke manier. Op eigen gelegenheid, met een individuele maatwerkreis, of met een groep?
  Kan ik met kinderen gaan? Hoe voorkom ik hoogteziekte? Waar moet ik aan denken als ik de jungle in ga? Hoe is het om met een huurauto rond te reizen? Voor dat soort vragen kunt u op een themalunch terecht. Ook als u graag met een groepsreis mee wilt, maar twijfelt tussen verschillende reisorganisaties, kan ik vrijblijvend adviseren.
  Neem contact op met Reis-idee als u geïnteresseerd bent in een themalunch over een Midden- of Zuid-Amerikaans land.
  Graag tot ziens, Birgit Grefkens.”

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook

1305 mensen hebben de pagina geliked.

Uitgelicht

* Laat u adviseren door een expert:
Meditatiereizen

* Zo heilzaam kan een vakantie zijn:
Ayurveda in India en Sri Lanka

* Actie autohuur bij Sunnycars:
5% retour via Reis-idee
Lees voor inspiratie het blog reisideeën»