Gastenboek

Lees hier wat klanten van Reis-idee schreven.

En vertel aan bezoekers van deze website wat u van Reis-idee vindt.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de optelsom in het veld in te geven.
5 + 8=

(112)
<
(2) Anne
vr, 10 augustus 2012

Wandelvakanties

Els heeft mij nu al met twee vakanties geweldig geholpen. Beide vakanties had ik op eigen kracht nooit zo goed kunnen organiseren en bedenken.

De eerste vakantie was een wandeltocht door het prachtige Zuid-Limburgse landschap. Zowel de route als de overnachtingen met bagage vervoer waren top in de puntjes geregeld en altijd even goed en mooi.

Deze zomer ga we met hulp van Els naar het minder toeristische schiereiland Pillion in Griekenland. Ook dit had ik met mijn eigen zoek capaciteiten niet kunnen vinden. Ik kijk er erg naar uit om in alle rust van het rustige Griekenland te genieten!

Els heeft veel ervaring, luistert goed naar je wensen en maakt er dan een prachtige vakantie van. Kortom, maak gebruik van Reis-idee om nog meer uit je vakanties te halen!

(1) Henk Kraan
di, 7 augustus 2012

Wellness huisje in Nederland

Wij hebben mede door het advies van Reis-idee een fantastische week in de Achterhoek doorgebracht. Dit niet alleen vanwege het heerlijke fietsklimaat, de leuke plaatsen en de vele bezienswaardigheden. Het vakantiehuis dat Els voor ons boekte was een succes. Deze woningen zijn voorzien van alle comfort en een gezellige inrichting, maar blinken vooral uit door extra's, zoals een hottub, infraroodsauna als mede een vibro massage apparaat. Dankjewel! Groeten van Henk Kraan.<
 • Wilt u elke maand een bijzonder reisidee in uw mailbox ontvangen? Vul dan hier uw e-mailadres in. Het is een cadeautje!

 • Doe mee aan een themalunch!

  Ik organiseer regelmatig themalunches over een specifieke bestemming, voor maximaal acht personen. Ik nodig dan een reisexpert uit die het betreffende land heel goed kent. Bekijk het blog reisideeën, dan blijft u op de hoogte van de data en onderwerpen van de themalunches. Een themalunch op verzoek regel ik ook graag.

  De lunches zijn geschikt voor vegetariërs. De kosten bedragen € 15,00 tot € 25,00 per persoon, alles inbegrepen.

 • Themalunch Latijns Amerika

  “Ruim 8 jaar lang heb ik reizen begeleid in Latijns Amerika. Ik werkte daar voor zowel Nederlandse als lokale reisorganisaties. Vandaar dat ik u alles kan vertellen over de bezienswaardigheden, cultuur en gewoontes, maar ook over praktische zaken als vervoer, afstanden, kleding, veiligheid en eetgewoontes.
  Natuurlijk is er van alles te vinden in reisgidsen en op internet, maar als je een land niet kent is het vaak lastig te bepalen waar je het beste heen kunt reizen en op welke manier. Op eigen gelegenheid, met een individuele maatwerkreis, of met een groep?
  Kan ik met kinderen gaan? Hoe voorkom ik hoogteziekte? Waar moet ik aan denken als ik de jungle in ga? Hoe is het om met een huurauto rond te reizen? Voor dat soort vragen kunt u op een themalunch terecht. Ook als u graag met een groepsreis mee wilt, maar twijfelt tussen verschillende reisorganisaties, kan ik vrijblijvend adviseren.
  Neem contact op met Reis-idee als u geïnteresseerd bent in een themalunch over een Midden- of Zuid-Amerikaans land.
  Graag tot ziens, Birgit Grefkens.”

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook

1330 mensen hebben de pagina geliked.

Uitgelicht

* Een paar dagen wandelen in Nederland:
Wandeltochten met bagagevervoer

* Zo heilzaam kan een vakantie zijn:
Ayurveda in India en Sri Lanka

* Een reis naar Ethiopië:
Hoe pak je dat aan?
Lees voor inspiratie het blog reisideeën»