Gastenboek

Lees hier wat klanten van Reis-idee schreven.

En vertel aan bezoekers van deze website wat u van Reis-idee vindt.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de optelsom in het veld in te geven.
9 + 2=

(81)
>
(81) Annelie
zo, 10 juni 2018

Rondreis Baltische Staten

Hi Els, vandaag teruggekomen van onze reis met Julia door de Baltische landen. We hebben enorm genoten, het was een heel afwisselende en interessante reis mede door de kundige en heel prettige begeleiding van Julia. Het weer zat ons natuurlijk ook erg mee, alleen maar mooi zonnig weer. Dank voor je tip en ik zal binnenkort een recensie over jou op Facebook zetten.
Hartelijke groet
Annelie


(80) Helmy Frankemölle
di, 22 mei 2018

Huis in Australië

Goedemorgen Els,

Je had helemaal gelijk dat deze accommodatie geschikt was. Het is een zeer goed plekje!
We hebben prachtige wandelingen kunnen maken langs de stranden.
Overmorgen vliegen we naar Singapore en is onze Australië reis voorbij.
Liefs,


(79) Anne Ebskamp
ma, 14 mei 2018

Athene, gecombineerd met het eiland Tinos

Dag Els, we hebben een fantastische vakantie! Een super start in Athene. We hadden een plek midden in centrum, rustig en alles op loopafstand. Tinos is heeeeel leuk. Uitzicht over de zee. Iedere dag zwemmen, even de ‘stad in’ en verkennen...
Super dank! En tot een vlgd keer...
Lieve groet, Anne


(78) Helmy & Cees
do, 15 maart 2018

Portugal

Montinho da Luz reis februari 2018
We hadden behoefte aan een week zon en rust. Els heeft een fantastische locatie voor ons gereserveerd en de tickets geregeld. We hebben genoten van deze korte vakantie en deze locatie kan ik zeer aanbevelen. Prachtige tuin en omgeving ook voor vogelaars!
Dank je wel Els!
Hartelijke groet,
Helmy en Cees

(77) Petra Hooisma
ma, 6 november 2017

Wandeltocht met bagagevervoer in Frankrijk

Regelmatig een nieuwsbrief ontvangen van Reis idee. Deze keer werd onze belangstelling gewekt door een bericht van een wandelvakantie in Frankrijk. Via Els onze wensen doorgegeven en alles was precies zoals we het graag wilden hebben. Het concept van deze reis is zeer de moeite waard. En aan te passen aan langer of korter verblijf per accomodatie. Alles prima geregeld met tussenkomst van Reis-idee.

Beste Els,
Wij hebben een prima vakantie gehad. Het weer was heerlijk, we konden bijna iedere dag in t-shirt wandelen. Op de overnachtings adressen zijn we heerlijk verwend, een lekker bed en het eten was ook zeer goed. Veelal met produkten uit eigen tuin. Ook de ontmoetingen met mede wandelaars waren gezellig. Er zijn zelfs adressen uitgewisseld dus dat zegt genoeg.
Met vriendelijke groet,
Piet en Petra


>
 • Wilt u elke maand een gratis tip?

  Vul dan hier uw e-mailadres in.
 • Doe mee aan een themalunch!

  Ik organiseer regelmatig themalunches over een specifieke bestemming, voor maximaal acht personen. Ik nodig dan een reisexpert uit die het betreffende land heel goed kent. Bekijk het blog reisideeën, dan blijft u op de hoogte van de data en onderwerpen van de themalunches. Een themalunch op verzoek regel ik ook graag.

  De lunches zijn geschikt voor vegetariërs. De kosten bedragen € 15,00 tot € 25,00 per persoon, alles inbegrepen.

 • Themalunch Latijns Amerika

  “Ruim 8 jaar lang heb ik reizen begeleid in Latijns Amerika. Ik werkte daar voor zowel Nederlandse als lokale reisorganisaties. Vandaar dat ik u alles kan vertellen over de bezienswaardigheden, cultuur en gewoontes, maar ook over praktische zaken als vervoer, afstanden, kleding, veiligheid en eetgewoontes.
  Natuurlijk is er van alles te vinden in reisgidsen en op internet, maar als je een land niet kent is het vaak lastig te bepalen waar je het beste heen kunt reizen en op welke manier. Op eigen gelegenheid, met een individuele maatwerkreis, of met een groep?
  Kan ik met kinderen gaan? Hoe voorkom ik hoogteziekte? Waar moet ik aan denken als ik de jungle in ga? Hoe is het om met een huurauto rond te reizen? Voor dat soort vragen kunt u op een themalunch terecht. Ook als u graag met een groepsreis mee wilt, maar twijfelt tussen verschillende reisorganisaties, kan ik vrijblijvend adviseren.
  Neem contact op met Reis-idee als u geïnteresseerd bent in een themalunch over een Midden- of Zuid-Amerikaans land.
  Graag tot ziens, Birgit Grefkens.”

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze begrijpt uw wensen, lost uw vakantie problemen op en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties.

De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. En alles daartussen in. De service van Reis-idee is uniek, betrouwbaar en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een stedentrip
– een meditatiereis
– een wandelweekend
– een rondreis die écht bij u past

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

Kijk ook eens op Facebook

1230 mensen vinden de reistips leuk!

Uitgelicht

* Laat u adviseren door een expert:
Meditatiereizen

* Zo ontspannen kan een vakantie zijn:
Ayurveda in India en Sri Lanka

* Van B&B naar B&B met bagagevervoer:
Wandeltocht Weerribben-Wieden
Lees voor inspiratie het blog reisideeën»