La Tournée Culinair

15/05/2014

Hoe ziet uw ideale vakantie eruit?

Houdt u van Frankrijk én van luxueus en sfeervol overnachten én van heel lekker eten? Dan is een gastronomische rondreis door de mooiste streken van Frankrijk misschien wel iets voor u.

Reis-idee 'La Tournée Culinair' tournee - website

logo la tournee

U maakt een rondreis van minimaal 10 dagen, waarbij u minstens 3 nachten op 3 verschillende locaties verblijft. De fantastisch gelegen en sfeervol ingerichte accommodaties worden beheerd door Nederlands sprekende eigenaren, die de streek op hun duimpje kennen en u van allerlei tips kunnen voorzien. Er is een uitgebreid ontbijt en als absoluut hoogtepunt bereidt een top kok iedere avond voor u een sterrendiner.

Lees op de site van La Tournée Culinair verder over deze smakelijke reis. (Op de contact pagina vindt u een kaart van Frankrijk, met daarop de ligging van de schitterende chateaux en sfeervolle chambres d’hôtes.)

La Tournée

Mag het ietsje minder zijn qua luxe en aantal diners, maar nog steeds een prachtige toertocht langs bijzondere accommodaties van Nederlandstalige eigenaren, dan boekt u La Tournée.

De Franse Dagen op kasteel Amerongen

Dit weekend (17 en 18 mei) zijn De Franse Dagen op kasteel Amerongen te bezoeken. Op de Place des Vacances kunt u persoonlijk kennis maken met Sluiter Reizen. Zij organiseren deze Tournées, maar ook ‘Rondreizen bij Nederlanders’ in Duitsland en Italië. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en uitgebreide informatie over de accommodaties.

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt vaak samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook
1496 mensen volgen de pagina met reistips
Klik hier naar onze FB groep Retraites
21.800 leden volgen dit onderwerp

 

Uitgelicht