Ayurveda zuiveringsweken in Zuid-Frankrijk

20/04/2016

Les Armengauds

armen5

Les Armengauds is een rustig gelegen vakantieparadijs voor volwassenen.

Er is veel ruimte, het uitzicht is wondermooi en het zwembad stijlvol en ecologisch. En er heerst vooral rust. Je kunt er in een luxe gîte verblijven of op de camping.

In het voor- en najaar zijn hier Ayurveda zuiveringsweken  

armen1

Tijdens de Ayurveda weken is de camping nog niet open of al gesloten en zijn er geen andere gasten in de gîtes.

Ayurveda, kennis van het leven

Ayurveda is al 3000 jaar oud, maar deze gezondheidsleer is tijdloos en heel actueel. Over Ayurveda is veel te vertellen. Lees er eens over. Als u in balans wilt zijn en het belang  van goede voeding inziet, is een Ayurveda week vast wel iets voor u. Wat het met je lichaam en geest doet, kun je alleen ervaren.

De Ayurveda zuiveringsweken bij les Armengauds worden professioneel (Nederlandstalig) begeleid door de Ayurveda coaches Inez de Heer Kloots en Marion Gerdes.

Tijdens een Ayurveda week maakt u kennis met Ayurvedische voeding en kruiden, die een zuiverende uitwerking hebben op het lichaam. Het programma bestaat verder uit yoga, Ayurvedische massages en klankschalen sessies. Er is tijdens deze weken voldoende vrije tijd om te ontspannen bij het zwembad, te lezen of te wandelen.

Data in 2016

armen6

  • 1 mei tot 6 mei
  • 15 mei tot 20 mei
  • 18 september tot 23 september
  • 23 oktober tot 29 oktober

Als u een kamer deelt, kost een volledige verzorgde week, inclusief yoga en massages en alle (biologische) maaltijden, sappen en kruidenthee € 535,00 per persoon. Voor een kamer alleen betaalt u een toeslag.

Op de website van Les Armengauds kunt u meer informatie vinden over deze mooie plek en over de Ayurveda weken.

De reis er naar toe

Neem gerust contact op met Reis-idee voor advies over leuke hotels onderweg, vliegtickets, trein- en busreizen naar Zuid-Frankrijk en autohuur.

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt vaak samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

– een bijzonder vakantiehuis
– een verrassende stedentrip
– een meditatie klooster in Azië
– een wandeltocht met bagagevervoer
– een kleinschalige rondreis

 

Bel met Els: +31 6 2788 7047

 

 

Kijk voor tips ook eens op Facebook
1496 mensen volgen de pagina met reistips
Klik hier naar onze FB groep Retraites
21.800 leden volgen dit onderwerp

 

Uitgelicht