Contact

Reis-idee is een initiatief van Els Kaskens.

U kunt haar mailen of bellen:
mail@reis-idee.nl
+31 6 2788 7047

Postadres:
Laanstraat 10
1211 HH Hilversum

U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over de tips en adviezen van Reis-idee? Heeft u vragen of wensen? Of wilt u zich aanmelden voor een themalunch? Misschien heeft u wel een goeie tip voor Reis-idee. U kunt hier een bericht versturen. Els neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • Een cadeautje voor u!

  Wilt u op de eerste dag van de maand een verrassend reisidee ontvangen? Voor uzelf, uw familie of vrienden? Meld u dan hier aan.

 • Doe mee aan een themalunch!

  Ik organiseer regelmatig themalunches over een specifieke bestemming, voor maximaal acht personen. Ik nodig dan een reisexpert uit die het betreffende land heel goed kent. Bekijk het blog Reisideeën, dan blijft u op de hoogte van de data en onderwerpen van de themalunches. Een themalunch op verzoek regel ik ook graag.

  De lunches zijn geschikt voor vegetariërs. De kosten bedragen € 15,00 tot € 25,00 per persoon, alles inbegrepen.

 • Thema Midden- en Zuid-Amerika

  “Ruim 8 jaar lang heb ik reizen begeleid in Latijns Amerika. Ik werkte daar voor zowel Nederlandse als lokale reisorganisaties. Vandaar dat ik u alles kan vertellen over de bezienswaardigheden, cultuur en gewoontes, maar ook over praktische zaken als vervoer, afstanden, kleding, veiligheid en eetgewoontes.
  Natuurlijk is er van alles te vinden in reisgidsen en op internet, maar als je een land niet kent is het vaak lastig te bepalen waar je het beste heen kunt reizen en op welke manier. Op eigen gelegenheid, met een individuele maatwerkreis, of met een groep?
  Kan ik met kinderen gaan? Hoe voorkom ik hoogteziekte? Waar moet ik aan denken als ik de jungle in ga? Hoe is het om met een huurauto rond te reizen? Voor dat soort vragen kunt u op een themalunch terecht. Ook als u graag met een groepsreis mee wilt, maar twijfelt tussen verschillende reisorganisaties, kan ik vrijblijvend adviseren.
  Neem contact op met Reis-idee als u geïnteresseerd bent in een themalunch over een Midden- of Zuid-Amerikaans land.
  Graag tot ziens, Birgit Grefkens."

Over Reis-idee

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze begrijpt uw wensen, lost uw vakantie problemen op en geeft onafhankelijk advies.
Reis-idee werkt samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties.

De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan. En alles daartussen in. De service van Reis-idee is uniek, betrouwbaar en toegankelijk voor elk budget.

Lees meer over Els Kaskens »

Voor elke reiswens een goed idee

- een bijzonder vakantiehuis
- een stedentrip
- een meditatiereis
- een wandelweekend
- een rondreis die écht bij u past


Bel met Els: +31 6 2788 7047


1120 mensen vinden de tips op facebook leuk.

Uitgelicht

* Vakantie met kinderen:
Tien toffe huisjes in Nederland

* Dagelijks vertrek naar Marokko:
Marrakech met wandeltocht in de Atlas

* Jordanië in april en oktober 2017:
Inclusief 3 dagen Abraham Path
Lees voor inspiratie het blog Reisideeën»